Zeilen met de hele familie.

 
Zeilen met de hele familie  
 
Aan boord met de  familie een zeilreis maken. Steeds vaker hebben wij de hele familie mee, van baby in de wieg tot oma aan het roer.
Uiteraard wordt met alles rekening gehouden zodat iedereen een fijne en veilige tocht beleeft. Familie en vrienden met 24 pers, bij elkaar en met elkaar activiteiten ontwikkelen, gezamenlijk aan tafel.
6
 
De Waddeneilanden
 
Zeker op de waddeneilanden is een fietstocht maken een aanrader.
De mooiste plekjes zijn per fiets goed bereikbaar. Fietsen huren is bijna altijd mogelijk, eventueel van te voren te reserveren. Voor een dagje strand of een eiland beter leren kennen is het wenselijk hier een dagje langer te verblijven.
Voor (langere) vakanties kunnen bijvoorbeeld wadlopen, paardrijden en fietsen ingepast worden in het zeilprogramma. Ook het bezoeken van de vuurtoren of andere leuke attracties is mogelijk. De schipper zal u graag de mogelijkheden vertellen.


 
Zeilen voor alle leeftijden
 
Zee, strand en duinen zijn voor iedereen een speelplaats. In de havens op de eilanden zijn zeker ook voor de jongeren verschillende leuke uitgaansmogelijkheden. Maar ook een kampvuur op het strand is voor jong en oud een belevenis. Aan boord van de schepen is er vaak een gezellig contact met jongeren onderling. Het maken van en luisteren naar muziek speelt hierbij een grote rol.

 
Droogvallen
 
Afhankelijk van tij en weer behoort ook droogvallen op één van de mooie zandbanken in de Waddenzee tot de mogelijkheden. Gezamenlijk een wandeling maken over de bodem van de zee en alle schatten ontdekken die de Waddenzee rijk is. Ook de zeehonden zijn meestal van de partij. Een unieke ervaring die je zelf moet hebben beleefd!

 
Zeilen krijgt een plaats in je hart
 
Nergens worden zoveel vriendschappen gesloten als op een zeilreis. De atmosfeer, de saamhorigheid en de romantiek van de omgeving zijn inspirerend. Samen zeilen is een feest.
Een weekend op de Wadden is even buitenland in eigen land.
 
Zeilen het mooiste alternatief maar:    Wat kost een zeilreis?