Uitzeilen: teamuitje of personeelsfeest

 

Zeilend bedrijfsuitje 

Als bedrijfsuitje is een tocht met de Victoria-s zeilend een feest. De combinatie van activiteit en welverdiende rust. Vriendschap en samen zijn op een schip, een blijvende herinnering.
 
De afwisseling en gezond gevoel maken dat menigeen er voor terug komt.
 
Voor catering, mogelijkheden aan de wal is in overleg bijna alles mogelijk. 


 

Een team vormt een zeilreis

Een zeilend schip is een metafoor voor teamwork, dat was honderd jaar geleden zo maar zeker vandaag de dag nog.
 
Voor bedrijfstrainigen toegesneden op specifieke doelen zijn er uitgebreide mogelijkheden. Ook de exclusiviteit en de beslotenheid aan boord kunnen effectief ingezet worden. Er kunnen concreet trainingen (programma's) door ons verzorgd worden.
 
Informeer naar de inhoud en de mogelijkheden! Wat kost een zeilreis?

 


 

Samen sterk en winnen van de elementen 

Bij tegenwind komt inzet en samenwerking tot z'n recht. Alles tegen, stroom en wind en toch willen we vooruit. Samen lukt dat en als iedereen meewerkt gaat dat zelfs heel erg goed. Het voldane gevoel geeft kracht en weerbaarheid. Genieten van de inspanning en de beloning in de haven. 

 


 

Samen zeilen en hijsen

Zeilen, hierbij horen allerlei handelingen die na een instructie door de bemanning door iedereen verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Een zeil alleen hijsen is onmogelijk maar met elkaar heel goed te doen. Confronterend is het te ervaren dat gezamenlijk alles mogelijk is.
 
Voor zelfstandig navigeren geven wij graag instructie. Zeilmeeopdewaddenzee

Zeilen is een feest. 


 
Zeilen en de sportieve extra's 
 
 
Voor activiteiten aan de wal zoals paardrijden, blowcarten, wadlopen en vele andere mogelijkheden is vooraf overleg gewenst zodat de reis hierop aangepast kan worden.
 
Het is ook mogelijk om met grotere groepen en meerdere schepen een wedstrijd te organiseren of met een groep hieraan deel te nemen.
 
Doelgroepreizen: fotografie/schilderen, fietsen, biologie.
Voor groepen verschillende speciale reizen mogelijk, op aanvraag. www.klippernoordvaarder.nl